„Arta” de a permite lucrurilor cerute sa intre in viata ta


 

Se spune ca  daca ceri, negresit vei primi. Ca sunt trei pasi de urmat, primul sa ceri, al doilea este pasul in care primesti si al treile pas, trebuie sa fie cel in care permiti lucrului cerut sa intre in viata ta. Despre cel din urma, am avea nevoie de clarificare?

Pare sa fie simplu. Ca sa ii permiti manifestarea in viata ta lucrului cerut trebuie sa rezonezi cu el. Adica… sa simti ca el. Daca ceri  fericire, trebuie sa incerci sa traiesti fericit si sa permiti astfel acestui sentiment sa iti coordoneze viata din toate punctele de vedere. Daca vrei bani, se spune ca  nu o sa ii primesti pana in momentul in care nu o sa incetezi sa te mai plangi ca nu ii ai, trebuie sa te simti bogat ca sa poti sa fii cu adevarat bogat. Deci, biletul tau catre tot ce iti doresti este starea emotionala pozitiva pe care alegi sa o traiesti.

Ne impotmolim la ultim pas?

Imaginati-va ca avem  un sac plin cu toate lucrurile cerute pe care il purtam dupa noi, dar nu le dam voie sa intre in viata noastra. Tu ai cerut, Universul ti-a oferit, acum ramane ca tu sa ii dai voie sa intre in viata ta. Tine doar de tine sa faci acest lucru, sa ai o vibratie pozitiva, de iubire, de apreciere si multumire.

Suntem una cu Sursa care a construit aceasta lume, suntem iubire, suntem energie infinita. Putem fii toate lucrurile pe care le cerem. Incearca sa apreciezi tot ceea ce este frumos. Incearca sa simti tot timpul bucurie, incredere, incantare, recunostinta, entuziasm, exaltare si siguranta. Acum, citeste inca  o data toate aceste stari, incearca sa le citesti cu patos, incearca sa le simti cu adevarat. Le cunosti pe toate.

Cauta sa fii in uniune cu tine, cu lumea, cu divinitatea, cu toate talentele tale. Alege sa oferi cat mai multa bucurie, cat mai multe lucruri frumoase. Tu trebuie sa fii eroul tau preferat, eroul principal din propriul tau film. Fii, in acelasi timp, regizorul si scenaristul, alege-ti numai roluri sublime in viata. Iubeste-te infinit, esti un om bun, frumos, creativ, luminos, inteligent si puternic. Totul poate fii in pace in lumea ta.

Renunta la vechile tale tipare negative, ai un sistem de sustinere propriu si puternic, invata sa il folosesti. Fii oricand gata de iertare, plin de bunatate si compasiune. Incearca tot timpul sa te afli in contact cu sursa ta creatoare pentru ca tu esti o prelungire de energie venita din aceasta sursa. Fii mai creativ cu fiecare zi care trece, gandeste limpede, exprima-te prin talentele si capacitatile cu care ai fost inzestarat.

Ai incredere in intuitia ta, Dr. Wayne Dyer spunea in una din cartile lui, ca daca rugaciunea este felul nostru de a comunica cu Divinitatea, atunci intuitia este felul lui de a comunica cu noi. Nu uita, daca tu vrei ceva, tot Universul va conspira sa te ajute sa il primesti.

Incearca sa nu te straduiesti sa aplici nimic in viata ta, incepe cu relaxarea. Daca mintea ta este relaxata o sa incepi sa primesti idei, oportunitati, sa intalnesti oameni care iti vor aduce cele cerute.

Cel putin asa se spune!

Hai sa ne relaxam si sa vedem ce primim. 🙂

poza

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: