O iubire mare


Din ce aluat sunt facute mamele? Inca ma minunez de miracolul iubirii neconditionate,  de puterea si taria cu care mamele fac fata provocarilor copiilor, care iau totul asa, de parca li se cuvine atata dragoste gratuita.

Cand esti un copil mare si ai zburat din cuib, simti in fiecare zi nevoia sa mai stai o zi la mama, acasa. Mereu te intorci cu drag la mancarea ei delicioasa, in casa ei draga si profiti de rabdarea ei nemarginita cand tu esti prea grabit.  Mai, si cata bucurie sa te vada, sa te stranga in brate si sa te hraneasca atunci cand iti permite tie timpul sa o vizitezi.

Am ajuns acasa racita, cu o gripa nenorocita care nu se dadea plecata. Mama, cu o perseverenta de fier, m-a tratat babeste, a stat cu gura pe raceala pana a facut-o sa plece. Asa m-a pus mama pe picioare si m-a trimis inapoi la Cluj, du-te in lume si fa-ti un rost in viata! Eu inca nu m-am prins cine-i asta „rostul” in viata, il caut dar nu il gasesc.

E jale in sufletul meu la plecare, as vrea sa mai fiu mica, as vrea sa ma agat de fustele mamei, dar ea poarta pantaloni, sa mananc doar din mancarea ei, sa ma pun in fund in mijlocul curtii si sa raman acolo.

O iubire mare este…mama 🙂

 

20180403_124351

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: