2 iunie


Pe 1 iunie am fost prea ocupata sa  fiu copil, azi…o iau de la capat. E mai frumos asa? Dar, sa ne intoarcem la ziua de ieri!

M-am trezit, dar nu am coborat din pat. Am asteptat sa fie marele dejun gata, atunci… top si eu  la masa! Asa este cand esti copil, nu? Apare mancare pe masa ca din minune si tot asa se si strange.  Cineva are grija sa fii mancat, spalat si sanatos. Nu, nu aveam baloane sau o mie de variante de dulciuri si jocuri, aveam toata gradina la dispozitie sa fac din ea un loc de joaca. Stiam cumva ca este 1 Iunie, dar nu se facea mare eveniment la noi in familie. Oricum ma lasau sa ma joc cat era ziua de mare.

Cand am crescut, eram la liceu prin clasa a 9-a, am participat la un concurs de dans organizat de scoala. Am luat primul loc detasandu-ma de celelalte concurente prin dansul meu salbatic. Am primit premiul cel mare, un tricou si un dictionar. Le-am iubit si pastrat cu sfintenie, reprezentau avutul meu castigat prin forte proprii.

Astazi, Cosmin mi-a pregatit frumos masa, mi-a pus capsuni pe masa, a aranjat frumos mancarea in farfurie, mi-a urat la multi ani. Apoi, mi-a spus ca ar trebui sa starg eu! Stiam eu ca nu mai sunt copil! Mi-a zambit si m-a intrebat care este planul meu pe ziua respectiva? Cum??? Nu mergem in parc sa ne dam cu barcuta, sa mancam floricele, sa lingem o inghetata? Avem treaba, s-a hotarat! Facem curatenie prin casa, mai reparam una alta. Pe seara, mergem in oras, ca oamenii mari! …Unde esti copilarie, cu padurea ta cu tot?

DSC_04053

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: