Ganduri bune. #7ziledesucces


Buna dimi :)…Ce faci copil frumos? Eu ma bucur de Arta simplitatii si o cafea. Imi place asa de mult, regasesc aceeasi pace citind-o ca si la Eleganta Ariciului. Multumesc :*

Acesta este mesajul pe care l-am primit de la Cristina Joi, de dimineata. Ea se trezeste atunci cand rasare soarele si se bucura de prima cafea a zilei savurand, in acelasi timp, o carte.  I-am imprumutat cartea Eleganta Ariciului (cartea mea preferata), i-am povestit despre Arta Simplitatii, o alta care care mi-a placut. Si-a cumparat-o pe cea din urma si acum, se pare ca o citeste. Si, ii place!

M-a bucurat enorm mesajul ei de dimineata, mi-a facut ziua mai buna, mai frumoasa. A fost o zi implinita. Am reusit sa strecor placere in viata cuiva, recomandand o carte. Gandul bun s-a intors la mine!

Astazi, citeam pe blogul Dianei Cosmin articolul ei „Succesul nu e asa cum crede lumea”. Diana, a scris in repetate randuri, despre nevoia ei de a isi simplifica viata  prin mai putin.

Dupa ani de cautari, pentru mine succesul e punctul in care nu mai simti nevoia de a adauga lucruri ca sa fii fericit. Mai degraba renunti la ceva, prioritizezi si mai mult, si selectezi drastic ceea ce lasi sa intre in viata ta, ca sa te poti bucura mai mult de ceea ce ai. Succesul meu este despre simplificare nu despre adunat.

Aceeasi idee ne impartaseste si cartea Arta simplitatii, scrisa de Dominique Loreau.  Ne explica cu blandete despre cat de daunatoare ne poate fi o casa aglomerata atat fizic cat si psihic, despre cat de usor si simplu se poate trai cu mai  putin. Uneori, mai putin inseamna mai bun!

De pe blogul Dianei https://finesociety.ro/?p=13223&cn-reloaded=1, am aflat si de campania celor de la Ciuc Premium, campanie care doreste sa descopere ce inseamna succesul pentru romani. Succesul sta in lucrurile marunte, prietena care iti trimite un gand de multumire, cartea care iti arata alta viziune sau evenimentul din oras, care te asteapta, mai ales ca astazi este Vineri!

2014-12-02 22.24.04

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s