Ianuarie 2019


Am vrut sa scriu 2018!

Prea frig afara! Cimitirul si dealurile pe care le vad prin fereastra de la birou, sunt austere si reci. Prea rece, prea innorat, prea trist.  Ianuarie este o luna deprimanta!

Acum ceva vreme, am citit  despre importanta pe care o are faptul ca uitam diverse informatii. Uitarea este la fel de importanta pentru creier ca si  memorarea! Cand am citit?  Ziua si unde? Am uitat!!! Cum spuneam, este esentiala pentru memorie si UITAREA!!!

Important este sa retinem ideea si, pe baza ei, sa putem lua deciziile corecte.  Mi-ar placea sa am memorie de elefant, invidiez persoanele care sunt asa, dar eu nu sunt persoana aceea!!!!! Eu inca imi caut cheile pe care le-am pus in frigider!  Ma intreb ce cautam in frigider, atunci cand le-am pus??  Nu a fost nimeni premiat pentru capacitatea lui de a uita, desi este importanta pentru mentinerea creierului sanatos.  Cei mai laudati copii la scoala, sunt aceia care reusesc sa retina, dintr-o clipita, toata informatia. Niciun profesor nu mi-a spus…

-Andreea, stai jos! Ai zece! Ai reusit sa uiti tot ce s-a predat, ieri!!!

De cand am scris ca mi-as dori ca parintii mei sa fie hippy, acestia ma suna mereu sa imi povesteasca cum se  distreaza.  Au inceput sa danseze prin casa, isi inregistreaza muzica, se uita la netflix zi si noapte, merg pe jos prin sat, tata isi cumpara caiete, s-a apucat de scris.  Pe deasupra, intr-o seara, s-a oferit sa gateasca el cartofi prajiti. I-a ars si a dat vina pe tigaie.  Este un lcuru mare, tata nu gateste! Niciodata!

Astazi, Lacra mi-a dat  sa manac ciocolata neagra cu gust de magazin naturist. Daca va intrebati, cum am putut sa musc dintr-un magazin naturist, sa ii stiu gustul, aflati ca mirosul regasit acolo, ma duce cu gandul la gustul respectiv. Gust de plante!

In luna Ianuarie astept  sa se intample ceva,  dar nu pot sa identific ce?!?! Ma uit mult pe geam si as vrea sa vad mai mult soare. Ma bucur de orice raza firava si identific  trilurile de pasari, menite sa vesteasca primavara.  M-am saturat de hainele grele si calduroase pe care trebuie sa le imbrac.

Vreau sa port geaca de piele si sa am gleznele la vedere!

 

rpt

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: