Februarie


In fiecare zi, imi satisfac nevoia naturala de a-mi apartine, prin lucruri mici, doar de mine stiute.  Atat  de usor  ne putem pierde, fara sa stim, fara sa facem zgomot.  Imi trebuie o inima calda si multa compasiune, o incapatanare navalnica si un orgoliu roz pe care sa il intind la uscat.

Cand ajung acasa, in  clipele in care sunt doar eu cu mine, imi las sufletul sa se incalzeasca, las garda jos si rad pana la epuizare. Familia, emotiile, prietenia, legaturile dintre noi, oamenii, apartenenta la un loc, sunt mult mai importante decat bogatia, averea si luxul. Dar, nu incerca sa convingi de acest lucru o persoane care nu a avut nici una, nici alta. Nu o sa inteleaga nimic, pur si simplu nu are filtrele si canalele necesare.  Nu trebuie sa apelam la lucrurile materiale pentru a ne implini nevoiele emotionale.

Imi pastrez identitatea prin incercarea unei constientizari permanente a prezentului.  Eu, acum si aici, incercand sa traiesc din interior. Desigur, e greu! Foarte greu! Cateodata, ma surprind hoinarind in exterior cautand o senzatie sau sensul vietii, uitand de infinitul interiorului meu.

Imi place sa stau la adapostul celorlalti si, adesea, ma furisez la adapostul lui Lacra atunci cand bem cafea. gatim, facem curat sau sporovaim si barfim in bucatarie.  Sunt oameni care te lasa sa te pui la adapostul lor.

Pana la asteptarea de a face lucruri marete putem face lucrui simple cu multa compasiune.  Emotia pulseaza, imbraca bine sufletul si da sansa unei abordari blande a tuturor situatiilor. Cateodata, obosesc sa ii inteleg pe toti, sa ma pun in pielea lor, doar ca sa  arat ca se poate.

Februarie este o luna scurta, nu e asa?

rpt

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: